Alla sätt är bra utom de dåliga

Det blir inte mycket skrivet i den här bloggen när man är hemma på heltid med en grabb på 2,5 och en liten tjej på fem månader. Fullt upp! En bild kan dock säga mer än tusen ord och det är enklare att ta med sig kameran än att sätta sig vid datorn och skriva ett inlägg. På instagram hittar man mig under namnet konigirl, där ses bilder från gården och familjelivet i största allmänhet. På twitter heter jag byggabomaria. Inte lika frekvent uppdaterat som instagram, men det begränsar i alla fall inte användningen till en app.

Jag har dock några inlägg på lut, så häng kvar. Sent omsider händer det.

This entry posted in Bloggen. Bookmark the permalink. 

2 Responses to Alla sätt är bra utom de dåliga

  1. Hans says:

    Hej
    Välkommen tillbaka. Kul att allt är bra med dej och de dina

  2. MrsUniversum says:

    Fortsätter att vänta 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *