Serverat på Olymp

Sommarprimörer på serveringsfatet Olymp som tillverkades av Gustavsberg mellan 1916 och 1927, mönstret är ritat av dessinatör John Stierna. Det är en trevlig servis med sitt klarblå mönster. Jag har några serveringsfat, tallrikar och assietter men använder framför allt serveringsfaten.

I natt kommer vi att tillbringa första natten i vårt sovrum, vårt färdiga sovrum det vill säga. På midsommarafton är det precis fyra år sedan vi sov där första gången i överhuvudtaget, åt jordgubbar, spelade spel, drack öl och blev skrämda av en fågel som byggt bo på utvinden. Bilder kommer, medan rummet fortfarande är ”nystajlat” och innan vardagen kryper sig på. Men inte riktigt än. Den här karamellen ska jag suga på ett tag till.

This entry posted in Inredning, Renoveringen. Entry Tags: , Bookmark the permalink. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *