Magsjuka, lister och reportage

Vi blev uppringda här för en liten tid sedan av en journalist och fotograf från VK som ville skriva om vårt hus. Javisst, det vore väl trevligt tyckte vi. Vi bestämde oss för en tid och räknade ut att vi precis skulle hinna lista trapphallen färdigt.

Tji fick vi, ty samma kväll som min man skulle ställa sig och måla alla dessa lister lade jag mig i magsjuka. Och några timmar senare kräktes sonen för första gången. Och därefter var det makens tur. Men färdiga hann vi faktiskt bli i alla fall, trots att jag fortfarande låg i feberfrossa på måndagen. Jag kan inte påstå att det var särskilt lätt, åtminstone jag vill inte visa upp ett ostädat och stökigt hem för kreti och pleti, men nu är det gjort. Håll utkik efter Hus & hem-bilagan i VK imorgon (eller var det lördag?) måndag.

Kontoret har vi i alla fall hunnit inreda nästan färdigt, vi har i alla fall fått upp bokhyllor och jag har fått packa upp mina älskade böcker och lite tidningar. Foton kommer så småningom – jag vill bara andas ut och ta det lugnt lite först.

This entry posted in Bloggen. Bookmark the permalink. 

3 Responses to Magsjuka, lister och reportage

 1. Asta says:

  Ja – här är en till som låg i magflunsan för ett par veckor sedan. Det är INTE roligt.

 2. Hej
  Hoppas verkligen du kryar på dig. Att ha magsjuka och feberfrossa är riktigt uschligt!
  Va bra att du skrev om era erfarenheter gällande linisolering. Eftersom vi har en byggnadsvårdsbutik får jag många frågor ang. detta och då jag inte själv har använt det kan jag heller inte prata utifrån mina egna erfarenheter. Däremot har vi använt lindrev flitigt i butiken och den är ett jättebra och mycket trevligt material 🙂
  Ni får jättegärna titta in i min webbutik. Kanske ni hittar något som kan passa till er eller till ert fina hus 🙂

  Vårhälsningar Erica Pite Byggnadsvård

  • maria says:

   Hej Erica och tack! Vi har nog tänkt komma förbi någon gång när vi åker hemåt. Det verkar faktiskt inte ligga särskilt långt ifrån där min pappa växte upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *