Hoppas på en nystart

Som ni kanske märker – om ni tittar i webbläsarens adressfält – så har jag flyttat bloggen till en extern, egen sajt. Det ger lite större friheter och jag kände i ärlighetens namn att det började bli dags att förnya mig lite. Ni får gärna uppdatera era bokmärken och länkar till www.karleriks.se, men än så länge fungerar den gamla adressen.

Jag har känt ett tag att jag har behövt byta lite inriktning på bloggen. Det var så otroligt roligt att blogga förr, när vi höll på att renovera som bäst, var på planeringsstadiet och tänkte och funderade och övervägde. Bloggen blev ett sätt att ventilera och bolla tankar mot, och det känns inte som om den kan ha riktigt samma funktion längre.

Hur som haver, håll till godo. Lite nytt finns det att upptäcka. Ny design kommer, förhoppningsvis, upp inom kort också.

This entry posted in Bloggen. Bookmark the permalink. 

3 Responses to Hoppas på en nystart

  1. Eija says:

    Spännande med en nystart. Har följt din blogg länge länge, den måste vara äldst av de äldsta. Fortsätter att länka till den nya Karl-Eriks…

  2. MrsUniversum says:

    Välkommen tillbaka i bloggosfären. Spännande med nytändning!

  3. Kul att du är tillbaka! Ska spara om länken så att jag inte missar dina inlägg. 🙂
    /Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *