Glimtar från köket

Trots att vi inte haft någon snickare här sedan i november har köksarbetet sakta men säkert fortskridit. En lucka i taget, ett beslag i taget… Än så länge är det långt ifrån färdigt – skafferi och hörnskåp står helt ofärdiga, det saknas glas i vitrinluckorna, vissa skåp kan vi inte ens stänga än – men några glimtar kan jag ju i alla fall bjuda på.

Uppifrån från vänster:
Vågen från Eskilstuna matchar färgen på fönstret. Karottunderlägg och ljusstake i luffarslöjd, på duk från Nyblom & Kollén – i bakgrunden skymtar den gamla ytterväggen i timmer och kalender med Alphonse Muchatryck. Delar av den färdiga köksinredningen, med beslag från Byggfabriken och ugn från Smeg. Hisslampan från Gysinge hänger på plats.

This entry posted in Inredning, Renoveringen. Bookmark the permalink. 

0 Responses to Glimtar från köket

 1. Överkalixtösen says:

  Oj, oj, oj vad vi längatt efter en tjuvtitt på köket!!! Helt fantastiskt. Fin färg på köket, härligt med färg på fönstren, den nakna timmerväggen och spisen… Bra jobbat!

 2. mittgamlahus says:

  Vilken fina bilder, Maria! Så stämningsfulla!
  Önskar jag själv hade lite tid att fixa till huset.

 3. Stella says:

  Jättefint – man vill bara se mera…

 4. malin says:

  Härliga FOTON!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *