Det gångna året

Varsågoda – byggbilder från det gångna året. Vi har gått från att ha ängsligt inväntat byggstart i januari för ett år sedan, till att ha flyttat in i ett halvfärdigt hus. Så småningom kommer jag att publicera några före- och efterbilder, men än så länge får ni hålla till godo med detta. Det känns märkligt att se dem, man inser hur mycket man egentligen har hunnit under denna tid.

This entry posted in Renoveringen. Bookmark the permalink. 

7 Responses to Det gångna året

 1. Sophie says:

  VAd roligt att få följa arbetet på det här viset. Det är som du skriver så at man själv ocså glömmer hur mycket man egentligen hunnit med men när man tittar på fotona påminns man. //Sophie

  http://www.ekenasgard.wordpress.com

 2. Stella says:

  Det var så roligt att se ( och lärorikt) VAD mycket ni har hunnit med! Hoppas att ni själva sitter å tittar på bilderna och njuter.

 3. Rita says:

  Kul att få se byggbilder, det är otroligt vad man kan hinna med! Jag råkade få syn på er fina pardörr i entren. Håller just nu på att beställa dörrar till vårt hus och har inte lyckats med de lokala snickarna som jag hade hoppats på. Just nu lutar det åt Allmogesnickerier i Leksand, men vem har gjort er dörr?? Sem kom jag på att du kanske vill se vad vi håller på med.. Det kan man göra på http://www.spikasagahyvla.pixbox.se

  • maria says:

   Hej Rita!
   Ja, visst är det en fin dörr? Vi hade den turen att hitta den på Blocket, det är en pensionerad snickare från en by utanför Skellefteå som tillverkat den. Tyvärr har han numera slutat att tillverka dörrar och vår dörr var den sista han gjorde (enligt vad han då sade).

   • Rita says:

    Gratulerar att ni lyckades få den gjord! Vår suveräne snickare i grannbyn utanför Pite som oxå gör jättefina dörrar har också slutat:( De var bättre förr. Jag ska dubbelkolla med Rune på Skellefteå museum om det kan finnas nån mer snickare i Skelleftetrakten.. Eran ser jättefin ut!

 4. Marie says:

  Kul att följa er renovering. Ser ut att bli kanonfint!!

 5. paul says:

  hej ni båda,
  RESPEKT!
  har själv en gammalt västerbottens gård som vi har byggt om under flera år.
  ni har gjord ett fruktansvärd bra jobb. hoppas att ni trivs i ert nya paradis.
  lycka till med allt önskar vi
  en familj från laisheden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *