Inget efter, men väl före

forebildkok

Det är första advent och nybygget står fortfarande still. Maken och svärfar var ute i huset för att pumpa ur den nygrävda brunnen och för att bära in de nytillverkade fönstren och balkongdörren jag och svärfar var och hämtade i Åmsele i fredags. -21° och de hade det tufft. Maken kom hem något modstulet, för inte skulle det ju gå att bygga när det är så kallt, tyckte han. Men förhoppningsvis kan vi få både väggar och tak innan all snö börjar smälta bort och kvicksilvret krypa uppåt. Ibland kan man helt enkelt bara behöva lite uppmuntran. För visst har vi hunnit göra en hel del.

Se bilder

This entry posted in Renoveringen. Bookmark the permalink. 

0 Responses to Inget efter, men väl före

 1. Katarina says:

  Tack så mycket för boktipsen, precis vad jag behöver. Ska genast försöka få tag på dem. Är verkligen sugen på att utveckla både fotograferandet och skrivandet.
  Så spännande att du pluggat fotojournalistik. Har alltid tyckt att dina texter är så välskrivna och proffsiga och nu förstår jag varför 🙂

  Jag har pluggat dokumentärt foto utomlands men det känns som om det var en evighet sen så tyvärr minns jag inte alls mycket av det.

  Ja, just ja, du frågade om kameran, jag har alltid varit förtjust i Nikon och har en Nikon analog systemkamera sen tidigare, så det fick bli en Nikon även denna gång. Vi har köpt en Nikon D90.

  Ha det så gott och än en gång tack för de spännande boktipsen!

 2. maria says:

  Mja, jag har läst kulturjournalistik, men en av delkurserna var foto. 🙂

  Åh, då har du ju nästan samma kamera som jag! Fast lite flashigare… 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *