Ny design – och awarden vidare

Jag har suttit och kämpat med en ny design på Bygga bo. Jag tycker personligen att de färdiga mallar man kan använda är lite trista och köpte tilläggstjänsten som innebär att man kan förändra css-filen som styr utseendet på sidan. Säg ifrån om det är något som ser alldeles för gräsligt ut så får jag fixa det.


Jag fick för en tid sedan en award av Pernilla. Den skulle jag vilja skicka vidare till ett par (jag fick ihop sju stycken som det sades, tänka sig!) av mina nya och gamla favoriter (som inte fick en award av Pernilla):

Gamla mejeriet
Lundagård
Small Town Style
Elis stuga
Axebo
Mitt gamla hus
Maria renoverar

Jättefina bloggar allihopa, och riktigt spännande husprojekt!

This entry posted in Bloggen. Bookmark the permalink. 

0 Responses to Ny design – och awarden vidare

 1. aliba says:

  Den ser jättefin ut, din nya skapelse. Ditt sidhuvud är jättefint och färgerna lena som sammet (eller ett gammalt såpskurat golv).
  Jag tackar för att jag blir omnämnd, nybörjare som jag är, både med blogg och torp;)

 2. aliba says:

  Men jag vet inte vad det där med awards handlar om, amatör som jag är;)

 3. maria says:

  Tack aliba!
  Hehe, det är du inte ensam om. Fast det är väl ett sätt att säga att man gillar någons blogg helt enkelt – och skicka den vidare om du så vill. 🙂

 4. aliba says:

  Hur skickar man vidare och hur får man den på sin sida?

 5. Lundagård says:

  TACK för omnämnandet, så roligt!
  Snygg ny layout!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *