Nytändning

Det är svårt att planera och se vad som ska göras när huset är insnöat. Men i lördags knäppte vi på oss skidorna och begav oss till huset för att dricka kaffe och gå på upptäcksfärd. Nu börjar planlösningen ta form, och vi slipper göra så stora ingrepp i huset, känns det som.

I sommar ska vi börja med sådana saker som att rusta upp fönster, renovera dörrarna – vilka fina spegeldörrar det fanns kvar, dessvärre var de flesta speglarna förspikade – och ta upp golvet. Kanske blir det sådana åtgärder som att plocka fram taket i sovrummet och måla det.

Jag och fästmannen hittade IKEAS planeringsverktyg för köket, vilket har varit ett bra, men buggigt, hjälpmedel. Mycket roligt att sitta och leka med. En sak har vi kommit fram till: fönstret hamnar mellan diskhon och spisen.

This entry posted in Idéer. Bookmark the permalink. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *