Lite hjälp på traven

Vår gode vän Niklas sade att det är ”gratis att bygga på pappret”. Vi har byggt ganska mycket redan. Det känns ganska skönt att ha funnit en lösning som ligger ganska nära dessa två, ritningar för nybyggnad av en västerbottensgård. Det är också trevligt att se hur stort utrymme man behöver för badrum och sovrum. Eftersom vårt hus är av en betydligt äldre variant finns det dock andra förutsättningar – till exempel en timmervägg som vi måste göra hål i för att kunna få en passage till köket. Av byggnadsvårdsmässiga skäl bör man också ha vatten och avlopp så nära tillbyggnaden som möjligt, så vi kan inte riktigt göra det så enkelt som man skulle kunna göra det.

Andra bloggar om: , , ,

This entry posted in Idéer. Bookmark the permalink. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *